Dobrodošli na stranice SKI kluba Kaštela

30.11.2004.
U subotu 27.11. održana je Skupština Skijaškog kluba "Kaštela" na kojoj su doneseni zakljućci o djelovanju kluba u sljedečoj sezoni te izneseni rezultati kluba u prošloj sezoni.
Klub je otvorio i vlastiti ski servis koji radi svakim danom od 18-20 sati u prostorijama Skijaškog kluba na adresi Novi put bb, Kaštel Lukšić, u centru mjesta. Na tom mjestu svaki se dan mogu dobiti informacije o putovanjima, učlanjivanju u klub, cjenama opreme itd...
Klub je usto u prošloj sezoni kupio 70 pari skija i pancerica s cjelovitom skijaškom opremom u svrhu iznajmljivanja i podučavanja novih skijaša koji nemaju svoju opremu.
Klub je postao i članom Hrvatskog Skijaškog Saveza, te ove godine šalje svoje predstavnike na prvenstvo hrvatske.
Klub organizira vikendom školu skijanja na Kupresu, po iznimno povoljnim cjenama.
Svi zainteresirani za učlanjenje u klub mogu dobiti sve potrebne informacije svakim radnim danom u prostorijama klluba od 18-20 sati, na telefon 021/228-489 u istom terminu, ili na broj mob. 098/542-298.

02.2004.
Skijaški klub Kaštela osnovan je 22.siječnja sa sjedištem u Kaštel Lukšiću, te je registriran u registar Udruga Republike Hrvatske pod brojem 17002072 dana 4.veljače 2004.godine.

Skijaški klub Kaštela sportska i rekreativna Udruga građana čiji je osnovni cilj bavljenje, planiranje, natjecanje, organiziranje razvoja i unapređenje skijaškog sporta.

Iako je tek osnovan, klub već bilježi sudjelovanja na natjecanjima(otvoreno prvenstvo Splita i Dalmacije) te osvajanje dviju medalja.